salon voor haar en visagie | graag maken wij persoonlijk een afspraak met u, bel 06 48534562 of app

Bij Purity groei je van kapster tot kapstér!

Purity is de toonaangevende (kap)salon van Zeeland. Daar groei je als kapster uit tot kap-STER! In het heerlijk ambitieuze team leer je elke dag veel van elkaar, maar ook tijdens de vele workshops, trainingen en inspirerende uitstapjes.

Zoek jij de waardering die je talent verdient? Stuur een mailtje aan mirandapurity@gmail.com met je gegevens en groei bij Purity in Kamperland uit tot kap-stér! So… share and shine!

Vacature Leerling kapster BBL bij Purity
(BeroepsBegeleidende Leerweg? Beloved Beauty Lady!)

Word jij onze Beloved Beauty Lady? Purity wil een hele goede leerschool zijn. Wij investeren in jou en jij in ons. Daarom zoeken we iemand die begrijpt hoe mooi het is om in een salon te werken met een team dat elke dag de lat ietsje hoger legt. Ambitie! We gaan ergens voor. Dat maakt je enthousiast en stimuleert je leergierigheid. Het is geweldig om de bezoeksters van onze salon in Kamperland behulpzaam te zijn met professionele kennis en ervaring in uiterlijke verzorging! Je werkt in onze salon bovendien met de meest eerlijke producten en topmerken. We willen immers het allerbeste voor onze gasten. We geven ze veel aandacht en dat vraagt veel van je creativiteit. Dus als je ons gaat assisteren, wil je vanzelf meer leren.

Natuurlijk zijn er meer mensen die azen op een functie in ons team, maar als jij degene bent die in motivatie, flexibiliteit en ambitie het verschil maakt maak je grote kans! Wacht niet en reageer.

Reageren?
Purity

t.a.v. Miranda Zomer
info@salonpurity.nl

 

ons adres

Noordstraat 48
4493 AH Kamperland
Plan uw route

 

blijf op de hoogte

volg ons op Facebook, Pinterest en/of Instagram

kaart-4-12