Ga naar hoofdinhoud
salon voor haar en visagie | graag maken wij persoonlijk een afspraak met u, bel 06 48534562 of app

Bij Purity groei je van kapster tot kapstér!

Purity is de toonaangevende (kap)salon van Zeeland. Daar groei je als kapster uit tot kap-STER! In het heerlijk ambitieuze team leer je elke dag veel van elkaar, maar ook tijdens de vele workshops, trainingen en inspirerende uitstapjes.

Zoek jij de waardering die je talent verdient? Stuur een mailtje aan mirandapurity@gmail.com met je gegevens en groei bij Purity in Kamperland uit tot kap-stér! So… share and shine!

Vacature kapster voor een kap(sterren)zaak

De ambities van Salon Purity zijn niet bescheiden: iedere dag bouwen we met ons team aan onze reputatie. Door voortdurend meer kennis te vergaren, te leren (trainen!) en ervaren en vooral door iedere dag samen de sterren van de hemel te knippen. Dus als we een nieuw teamlid zoeken, begrijp je als geen ander dat we iemand met ambitie zoeken. Maar eigenlijk ook iemand die net zo bescheiden is als wij en dus graag iedere dag aan zichzelf werkt. Dán is dit je kans om tot ons sterrenteam toe te treden. Samen gaan we stralen! Is dit jouw kans? Overtuig ons maar. Liefst in een mailtje aan info@salonpurity.nl met een paar heerlijke foto’s van kapsels en hairstyling die verklappen hoe gemotiveerd en getalenteerd je bent. We kijken naar je uit!

Reageren?
Purity

t.a.v. Miranda Zomer
info@salonpurity.nl

 

ons adres

Noordstraat 48
4493 AH Kamperland
Plan uw route

 

blijf op de hoogte

volg ons op Facebook, Pinterest en/of Instagram

kaart-4-12
Back To Top